fredag 8 november 2013

Se där ja!

Anledningen till att jag var lite nedstämd för några dagar sedan (och bestämde mig för att pigga upp mig med en glad bild, se inlägget nedan), var att jag trodde att jag gått miste om ett jobbuppdrag jag gärna hade velat ha. Det var en ny kund dessutom, men deadline var för kort för att jag kände mig bekväm med det. Talade om detta för kunden och bad honom ha mig i åtanke i framtiden istället. Kändes lite surt.
Men nästa morgon återkom kunden, och talade om att deadline trots allt kunde förlängas lite...ville jag kanske ha uppdraget då?
Klart jag ville .-D

Och vid femtiden på eftermiddagen droppar det in ännu ett mejl. En annan kund, som jag för övrigt inte har haft kontakt med på över ett år, undrar om jag möjligtvis är intresserad av ett jobb som beräknas pågå i flera veckor.
Weeeheeee!

Ja, jag veeeeeet. Personer med nykter och sansad världsåskådning hävdar nu naturligtvis att ens sinnestillstånd och konkreta skeenden utanför den egna personen inte har något som helst med varandra att göra. Sånt där är new age-flum för folk som inte orkar fejsa världen för vad den är.

Det kan dom ju tycka ;-)


10 kommentarer:

 1. Good things comes to good people! Bra jobbat tycker jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack ska du ha, eastcoastmom! Jag har ju faktiskt lagt ner mig en del på jobbiten, så det borde bära frukt förr eller senare, tycker jag ;)

   Radera
 2. Vad härligt! Nu släpper det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag hoppas verkligen det, brysselkakan! Håll tummarna :)

   Radera
 3. Härligt och så kul - grattis! (och det är klart att det inte har något med varandra att göra, eller...??)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket, Marina!
   Ja det är just det: "...eller...?"
   ;-)

   Radera
 4. Fint. Lite ketchupeffekten! Bra flow...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Japp, Peace in mind, jag njuter så länge det varar ;-)

   Radera