torsdag 8 augusti 2013

Den som lever får se


Nu har jag äntligen börjat lite-lite med Projekt Köks-makeover. Mitt hiskliga lilla 70-talskök (jag tror att det mesta är original sen huset byggdes) ska få en ansiktslyftning.
Jag har beställt byte av skåpsluckor. Mellanblått med kopparfärgade knoppar ska bytas mot sobert vitt, en nyans med lite gul värme i. Samt enkla, stålfärgade handtag
Nästa steg blir att byta det blå plastgolvet mot ett rutigt, i svart och vitt.
Sen funderar jag på tapetbyte i den lilla mathörnan. Fast jag är inte säker på vad jag vill ha.
Men en sak vet jag, som dessutom är effektuerad! Nämligen byte av taklampa över lilla matbordet. En strikt och tradig variant har fått ge vika för en silverfärgad KRISTALLKRONA.
Jag har alltid velat ha en kristallkrona här. Just för att en sådan egentligen inte alls passar in, för att köket och lilla matplatsen egentligen är alldeles för litet för något sådant flashigt.
Hehe.
Sen får vi väl se vad jag väljer för tapet till. Kanske låter jag den som sitter uppe nu vara kvar, den är rätt söt. Eller så fläskar jag på med någon svart sammetsvariant med silverfärgad medaljongdekor. Weeheee! Eller något helt annat.
Den som lever får se ;-)

8 kommentarer:

 1. jag tror absolut på varianten med medaljongförsedd sammetsgardin till kristallkronan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, Marina! Ja på sätt och vis känner jag att om jag nu ska göra något, så kan jag ju ta i ordentligt ;-)

   Radera
 2. Det blir toppen vad du än gör, bara för att det blir DITT val i DITT hem :)
  Vad som kan vara bra, är ändå att vänta på luckorna, o känna efter sedan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Annelie, du kloka kvinna! Jag tror att du har alldeles rätt, det är bäst att ta det stegvis, luckorna först, och så får vi se vad jag känner för sen ;)

   Radera