onsdag 19 juni 2013

Dumpad och glad


Det här självporträttet tog jag för någon vecka sedan, till Selfy Sunday på Google+. En illustration av att vara dumpad men inte nere för räkning ;-)
Jag är inne i en period då jag har hur många morbida bildidéer i huvudet som helst. Somliga förstår jag var de kommer ifrån, somliga förstår jag inte alls - inte just nu, i alla fall.
En och annan som ser dessa alster undrar säkert hur det står till i huvudet på mig. Och om jag är allvarligt deprimerad.
Sanningen är att jag mår så BRA av att skapa dem! Vilket kanske är ett tecken på att det inte står till som det ska i huvudet på mig, haha!
Men lite förvånande för mig är att jag får mycket positiv respons på dem. En kvinnlig fotograf som jag beundrar mycket skrev som kommentar till just denna bild: "brilliant and brave". Oj vad glad jag blev :-)

Och på tal om ingenting flörtade en snygg spanjor med mig igår. Så trevligt :-) (Kanske ska tillägga att jag under gårdagen inte var iklädd soptunna, fniss!)

5 kommentarer:

 1. Jag kan bara hålla med - en häftig bild! Sedan är det ju så, att vissa mår bra av att prata av sig, så för din del är det säkert ett sätt att bearbeta alltihop, och av bilderna jag har sett att döma, så gör du det himla bra!

  SvaraRadera
 2. Du ska se att det går jättebra det här! Fler flirtar också, kanske.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för peppningen, eastcoastmom :-) Ja, en oskyldig flört piggar alltid upp på något sätt ;-)

   Radera
 3. Haha! Nej, soptunnan får du kanske lämna när du ska ut och flirta. ;-)

  Välkommen hem alldeles snart!

  SvaraRadera