lördag 29 juni 2013

Det är mycket nu...

... ja, det är det, hur mycket som helst. Och helst vill jag ju göra allt på en gång. Åka till Ikea och köpa ny säng. Hänga upp gardinerna jag lät sy upp i Shanghai. Klippa häcken. Plantera kryddväxter. Lära mig sylta och safta (plommonträdet verkar ge en god skörd i år). Beställa canvastavlor av mina bästa bilder, och hänga upp dem lite här och var här i huset.
Och så vidare.

Problemet med mig är att jag gärna börjar på många projekt samtidigt, men sedan har svårt att slutföra dem. Det blir lite duttande här och där, och inte sällan också lite "fort och fel" eftersom jag är alldeles för ivrig. Inte helt optimalt, inte minst eftersom jag blir besviken på mig själv.

Men igår blev jag riktigt nöjd, eftersom jag lyckades fokusera på att packa upp alla kläder ur resväskan OCH sortera in dem i garderoben. När jag ändå var igång tänkte jag att det var bäst att gå igenom garderoben i fråga, sortera vad som redan fanns där och rensa ut ett och annat.

Jag fullföljde, tänka sig :-)

Få se om jag kan ta tag i, och fullfölja, ett sånt här begränsat projekt även idag. Om jag ska säga något positivt om ryggskott, så är det att jag helt enkelt inte har kraft att flänga hit och dit för mycket ;-)

6 kommentarer:

 1. Det låter inte direkt som att du kommer att lida av sysselsättningesproblem under sommaren i alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. marina: oh nej! Jag hinner absolut inte ha tråkigt :D

   Radera
 2. Ojdå, då är det dags nu då!

  Ryggskott kommer ju för det mesta rätt olägligt men leder ofelbart till mera vila än man tänkt sig, kanske därför det kommer...

  SvaraRadera
  Svar
  1. wickedandwild: hehe, det var ungefär vad naprapaten sa till mig...det brukar finnas en anledning till ryggskott ;-)

   Radera
 3. Hurra för fullföljande! Inget vidare på det jag heller, massor med halvt upppackade kartonger här fortfarande :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Annelie: hihi! Mitt sovrum är rena katastrofområdet, där står allt som är halvt uppackat och som jag inte vet vad jag ska göra med...
   Vi får peppa varandra - en liten bit i taget duger, och är en seger :-)

   Radera