torsdag 8 maj 2014

Fem dagar, fem bilder - dag 1


Jag har fått en fotoutmaning med namnet Five Day Quest via en fotovän på Google+ - projektet går ut på att lägga upp en bild varje dag i fem dagar, bilder som ger glimtar ur mitt vardagsliv. Kul! Och jag kan ju lika gärna lägga upp bilderna här på bloggen också ;-)

Dag 1 - Hard At Work
Om man är "kontorsarbetare" som jag är en av fördelarna med att jobba hemifrån slippa sitta eller stå vid ett datorbord hela tiden. Man kan ju ligga i soffan med laptopen också :-D

Som rätt många på Google+ vet, och en del annat löst folk med, så är jag inte bara facköversättare - understundom fotograferar jag mig själv ihop med en stor leksaksspindel också. Det började som en engångsgrej (fråga mig inte hur jag kom på idén...) men det gav mersmak, så det har blivit en liten samling, och fler lär tillkomma.
Dotter min bestämde i förra veckan att spindeln i fråga (inköpt på Lekia förra året strax före Halloween) skulle göra sig alldeles utmärkt som piffig inredningsdetalj på soffarmstödet. Så där hänger den sedan dess, och gör mig nu sällskap när jag knattrar på om spännande grejer som styrenhetssystem för lastbilsväxellådor och vattentåliga sportskor med andningsförmåga.
;-)

2 kommentarer:

  1. Gillar faktiskt spindeln, som inredningsdetalj!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hehe, tack, eastcoastmom! Och jag torde ju vara rätt ensam om den också ;-)

      Radera