fredag 12 juli 2013

Min egen dag


Igår var första dagen sedan ankomsten till Sverige då jag inte ägnade mig åt ett enda "måste". Det kändes inte helt bra ska erkännas - är man en duktig flicka så är man - men till största delen var det helt underbart.

Först åkte jag norrut för att träffa en av mina bästa svenskkompisar från Shanghai, vi lunchade vid havet och fikade sedan hemma i hennes trädgård. Jättemysigt, och kul att uppdatera varandra om vad som hänt sen vi sågs senast, i början av juni.

På seneftermiddagen gav jag mig ut på en liten roadtrip i närområdet, beväpnad med kamera och diverse kringutrustning. Kom hem vid tiotiden på kvällen med mängder av myggbett, en och annan trevlig landskapsbild, samt även några självporträtt. (Trogna läsare vet vid det här laget att självporträtt blivit en av mina foto-favoritgenrer...)

Satt och redigerade en del bilder i den sena kvällningen och somnade väldigt trött vid midnatt. I morse vaknade jag utsövd och med ett leende på läpparna. Vilken kick en dag helt utan måsten kan vara!!
:-D

6 kommentarer:

 1. Skönt att du kunde koppla bort måstena en stund!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt underbart, wickedandwild! :-D

   Radera
 2. Man mår verkligen bra av att få bara göra det man vill ibland. Inga måsten.

  SvaraRadera
  Svar
  1. eastcoastmom, verkligen! Man blir som en ny människa ;-)

   Radera
 3. Dagar utan måsten är ett av våra viktigaste måsten!

  SvaraRadera
 4. Jaaa det är ju bara bäst. Må du få många sådana dagar!

  SvaraRadera