tisdag 10 september 2013

Lingon, myggstick och ett nytt projekt

Kommer hem från norr med ändlösa skogslandskap för min inre syn, flera kilo lingon i resväskan, ljudet av Tystnad i hela min kropp och ett antal brutala myggstick runt öronen.
Refreshed. Oh yes.
Och. Med ett Jättehemligt Projekt i tankarna. Tja, jag vet inte om det är så Jättehemligt egentligen, det som väninnan C och jag klurade på, när jag hälsade på henne däruppe i Arvidsjaur. Men det är ju lite kul att komma på En Riktigt Bra Idé och behålla den för sig själv ett tag. Allt behöver man ju inte tala om för alla, alltid.
Men så mycket kan jag säga, att om det är klent mellan jobbuppdragen för mig under hösten, så har jag något annat att jobba på och experimentera hejvilt med :-)

För övrigt har container med bohaget nu anlänt till Sverige, så jag lär väl vara sysselsatt med att packa upp flyttkartonger de närmaste dagarna. Gillar inte att ha det för rörigt omkring mig, så det är väl bara att sätta igång, hej och hå.

4 kommentarer:

 1. Det är nästan så att det skulle vara lite bra om inte jobbuppdragen blir sådär jättemånga så vi kan få veta vad det jättehemliga projektet är ;)

  SvaraRadera
 2. Jag kan gissa vad projektet är: koka ekologisk lingonsylt! ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du är inte helt fel ute faktiskt, Peter Harold! Det har i alla fall något med livsmedel att göra ;)

   Radera