onsdag 25 september 2013

Att bli headhuntad...

... det är allt lite trevligt!
Alltså, nu är det inte något välbetalt önskejobb jag har blivit tillfrågad om. Det hade ju varit fantastiskt, men, men, i väntan på detta så är väl bara att fortsätta ligga i, skicka ut mitt CV till höger och vänster, odla kontaktnätet och komma på andra kluriga sätt att få nya kunder.

Däremot blev jag igår tillfrågad om jag vill ingå i moderator-teamet i en fotocommunity som ligger mig särdeles varmt om hjärtat, och som jag är rätt så präktigt aktiv i.

Övriga moderatorer där är personer som jag ser upp till väldigt mycket. Otroligt kreativa, tekniskt skickliga fotografer.

Du är intelligent och respekterad, och publicerar väldigt bra bilder. Vi tror att du skulle bli ett utmärkt tillskott till vårt team, var motiveringen till varför de frågade mig.

Ihhhhh! Så otroligt roligt! Att få veta att jag kan tillföra något på det område som är mitt stora intresse!

Så klart jag tackade ja, och är nu en av dem som ska hjälpa och förhoppningsvis inspirera 23 000 communitymedlemmar - samt hålla dem i herrans tukt och förmaning ;)


10 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja, jag vågar vägra Jante, eastcoastmom! ;)

   Radera
 2. ÅÅh roligt! Vad är det för community?

  SvaraRadera
  Svar
  1. The Art of Self-Portraiture på G+! Himla kul! (Och hur mycket jobb som helst...men det känns gött att få radera en massa duckfejses, haha!)

   Radera
 3. Vad kul! Och det där superbästa jobbet dyker upp, ge inte upp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, brysselkakan! Och jag kämpar på! ;-)

   Radera