torsdag 16 maj 2013

Efter apokalypsen


Det här var det första foto-/bildprojekt jag gjorde i inom communityn Style It, Shoot It, Share It på Google Plus, tidigt i våras. Det var inte långt efter att separationsbeslutet var ett faktum, så det påverkade naturligtvis vilken bild det i slutändan blev.

Style It, Shoot It, Share It får vi ett tema att arbeta med varje månad, och denna gång var det After the Apocalypse. Min tolkning var att man kan se apokalypsen som en nystart...på samma sätt som en separation inte bara är ett slut, utan även en början på något nytt...

Jag har den stora lyckan att bo bredvid en massa rivningstomter, så det var ju den självskrivna bakgrunden...
...och om någon nu tror att jag var inspirerad av målningen Christina's World av Andrew Wyeth, så har ni alldeles rätt ;)

2 kommentarer:

  1. Suggestiv bild. Gillar! Kom på ett jag känner till en kvinna som gjort samma "resa" som du kommer göra, separation och flytt tillbaka till Sverige efter många år, med en tonåring. Hon bor i Lund. Vet inte alls vart du kommer flytta, men om du vill ha kontakt med henne, berätta!

    SvaraRadera
  2. Tack ska du ha, eastcoastmom :)
    Men så märkligt att du känner till någon som gått igenom samma sak som jag. Och som dessutom bor i Lund - det är ju dit jag återvänder nu!!
    Ja, det kan definitivt vara intressant att ta del av hennes erfarenheter...om det är OK med henne. I så fall får du gärna mejla mig kontaktuppgifter till annieverse1@gmail.com

    SvaraRadera